10 april 2010

katt vs barn

Att ha katt är som att ha barn. Klockan 07.00 (måste lära honom stora skillnaden på veckodag och helgdag...) började vår 3 åring vakna till liv och eftersom han var hos veterinären igår så ville jag inte bara gå upp och släppa ut honom. Utan det var bara att dra på sig morgonrocken, hitta glasögonen och gå ner för att göra honom sällskap och se om han var matglad. Jag provade med blötmat men den dissade han på direkten fast hamburgerköttet som Ola har köpt gick ner! Sen sprang han mellan fönsterbrädan och dörren och pratade med fåglarna där ute. Så när Ola kom ner efter 8 så släppte vi ut honom och han är fortfarande ute.

Nu är klockan 10 och vi har varit i Forshaga och hämtat en kärra och även lastat den!! Snart är det dags för förmiddagsfika då det är 3 timmar sen frukost. Jag kommer äta tokmycket idag bara för jag började med frukosten så tidigt. Därför är det bra att sova länge = äter mindre mål :)

I den här otroligt fula, skräpiga skogsbaracken valde vår säljare att lämna kvar "bra att ha saker". Vi har nu tömt den och till hösten kommer vi använda den till vedförråd.


Ja ni ser vad mycket "bra att ha saker"som han lämnade till oss.... Finns bl.a. en hel påse med oanvända torkarblad, 7 betongrör, 7 cement säckar som har legat i fuktig miljö hela vintern, gammal olja, massa trästumpar. You name it :)


I2 kommer få ett besök av oss senare!

Inga kommentarer: