23 maj 2011

nattning

Ikväll var det inte lika lätt att lägga Emilia som det brukar vara. Ola och hon hade nämligen haft en väldigt mysig och rolig stund när de bytte om till pyjamasen. De busade och hon skrattade så hon kiknade :) Svårt att inte ryckas med då och fortsätta busa med henne när hon är på så gott humör!

Vi ammade som vanligt men sen var hon inte alls trött utan tittade upp på mig med pigga, busiga ögon. Då ska man ju egentligen total ignorera henne eftersom det är dags att sova men då måste man vara bra iskall om man ska lyckas med det. Läs: jag lyckades inte..!

Men nu så sover hon gott, lillskruttan!

Mycket sånt här nu. Hon griper tag i leksaker och för dom till munnen dit allt hamnar. Allt ska smakas på och allra godast är våra knogar. Förra veckan upptäckte hon sin tunga och sina läppar! Så nu är det full fart här hemma med smaskande ljud och olika "munstilar"... Ibland ser hon bara för rolig ut! Och dreglet det fortsätter att bubbla och rinna ut ur munnen. När jag ser henne och det bubblande salivet ur munnen på henne så associerar jag till västkusten. Stunden innan de fångade krabborna ska kokas och de ligger på diskbänken och det blir stora salivbubblor från deras munnar.

Inga kommentarer: