15 mars 2011

Catfight

Hur sjuttsingen går man emellan två katter som bråkar utan att riskera sitt eget liv??!! Den frågan ställde jag mig för en liten stund sedan då Isa var i luven på grannkatten(?) Stackars Isa kände sig nog mest kränkt då den andra katten var en bra bit in på vår gård och muckade gräl med henne. De rullade runt och fräste och skrek och jag kunde inte annat än att bara stå och se på. Jag tog upp lite snö som jag kastade och träffade den andra katten med så den sprang iväg en liten bit men vad gör Isa då?! Jo hon sticker efter såklart och bråket var igång igen...

Tillslut lugnade dom ner sig och bara satt och blängde på varandra för att mäta styrkan hos varandra. Isa tröttnade fortast och kom sakta, sakta smygandes tillbaka till mig där jag stod på snön i bara strumporna. Undra om våra katter har tappat lite av sitt revir nu under vintern när de har varit inne så mycket? Isåfall lär detta tyvärr inte vara en engångsförteelse.

Idag ska jag och Emilia till Olas jobb och bjuda på fika! Så Ola tog med sig vagnen imorse för att underlätta för mig så idag får vi ta en eftermiddagspromenad i stan istället. Byta våra för tillfället sörjiga grusvägar mot ren(??) asfalt istället.


Här ser ni vår skruttfia när hon ligger i babygymet och har en mysig stund tillsammans med sina leksaksdjur.


Hon är väldigt koncentrerad och tittar på de olika djuren.

Inga kommentarer: