20 februari 2010

Snökaos

Är det så här det känns att bo i fjällen?? Mera snö kommer varje dag och kylan håller i sig hela vintern ut. Skillnaden är att då är man van vid det och blir inte förvånad eller reflekterar över det, här i Sverige och framförallt i mellansverige så är vi inte vana den här mängden snö och kylan heller för den delen. Från igår kväll fram tills nu har det kommit ca 2dm här ute hos oss och mer verkar det bli.. Våra skottade gångar i trädgården som går till boden, eldstaden, fåglarnas fröautomater är helt igen snöade och det syns inte att det har varit en gång där -helt otroligt!

Ola är ute och skottar, säkert inte sista gången för idag... Det är inget stilla snöande utan det yr snö överallt, inget trevligt alls enligt mig. Ola är varm av skottningen och har ett stort brett leende på läpparna :)


Titta vad roligt det ser ut på bilarna, världens kant har bildats p.g.a all blåst. Vi har det väldigt bra här ute på landet, vägen är plogad och det finns mängder av plats att lägga all snö på. Inne i stan däremot är det trångt, sörjigt på vägarna och bara bökigt att ta sig fram. Så där kan vi redan efter den här vintern stryka ett minus som vi hade på minuslistan att flytta ut på landet. -fungerar snöröjningen??

Inga kommentarer: