17 oktober 2009

Nycklar på vift

Sån jädrans tur har jag och Ola haft! Började med att jag för någon dag sen insåg att vår extranyckel var borta. Vi letade inne på de ställen vi brukar lägga den på, men den fanns ingenstans. Försökte rota i minnescellerna och tänka till när vi använde den senast vilket måste ha varit på städdagen. Så då kunde den även ligga ute någonstans och skräckscenariumet som vi målade upp var att någon hade hittat den och bara väntade tills vi går till jobbet.

Usch det e inte alls roligt att lägga bort nycklar eller tappa bort plånböcker eller andra värdefulla saker.
Iaf så gick vi ut igår och letade i trädgården då jag även krattade löv på städdagen men hittade ingeting. Tog en chansning och gick ner där vi slänger kompost osv. Nån uppe i det blå måste vara på vår sida då jag skymtade lite blått bland löven vilket var nyckelbandet nycklarna satt fast i -gissa om vi vart lyckliga!!!

Idag har mamma varit här på fika och vi har nu lagt ut en annons på blocket med lite möbler vi hoppas få sålda innan vi flyttar. Vi har tänkt och de kommer tyvärr inte passa in i vårt nya hem utan det blir att shoppa lite nytt!

Nu blir det matlagning här hemma! Sån där god färdig potatisgratäng och kassler står det på vår meny.

Inga kommentarer: