4 november 2010

Förberedelser inför vår Ängel

1 timme tog det för att skruva ihop denna IKEA byrå. Det hade nog gått fortare om Ola hade gjort det själv, jag tycker det är så svårt att läsa, tyda en beskrivning. Men vi blev inte ovänner efter projektet trots många plugg :)



Så här ser det nu ut när vi kikar in i det kommande barnrummet. Byrån står på plats med våra barnkläder snyggt ihopvikna i den! Sen står spjälsängen bara och väntar på att bli bäddad men det är på tok för tidigt att göra nu. Barnvagnen skymtar ni i hörnet som förvaras här uppe så länge. I helgen ska vi titta på färg och tapeter om tid ges. Tapetseringen är väldigt bra gjort så det räcker med att endast slipa ner skarvarna och då framför allt skarvarna som hör till bården. Längtar till vi kan börja måla för då kommer det kännas ännu mer klart för vår Ängel att flytta in.


Här ser ni fodralet som jag kommer använda till blöjor och våtservetter. Tyget är i lite kraftigare modell och marimekko inspirerat. Vart tror ni jag fyndade denna................... jo på Tradera såklart!! :) Själva modellen är nog inte svår att sy själv men det är inte värt att göra då denna kostade mindre än tyget skulle ha gjort.

Två fack inuti som sen stängs med ett kardborrband.
- Enkelt och praktiskt att ha med i väskan!

Inga kommentarer: