28 september 2010

Hej!! Nu är vi hemma igen efter en underbar härlig helg på västkusten, Strömstad! Vi tog ledigt igår (måndag) så vi fick en extra lång helg när vi åker bort. Och det känns konstigt idag att det redan är tisdag och inte måndag morron -i like!

Fredag och lördag blåste det och regnade lite av och till. Men de dagarna var vi så trötta så det spelade ingen som helst roll för oss ändå... Vi var inne och mös framför brasan, kollade blocket och spelade spel. Sen på söndagen var det iaf uppehåll men blåsten var kvar så i båten var det bara jag och pappa som åkte ut för att fiska de stooora makrillarna!! Vi åkte ut till ryggen (Karin du vet..) och släppte i ankar och det dröjde inte länge förrän jag fick napp! Sen hade vi det lite hektiskt ett tag. Räckte att släppa ner de 11 armlängderna på linan så var det napp på en gång, det sa bara tjoff så hade man napp igen!! Sånt är så kul när det inträffar -riktigt roligt att fiska då!! När pappa började klaga på att han var stel i fingrarna av kylan, då drog vi upp och åkte nöjda hemåt igen med 21 makrillar i lådan!! Hemma blev vi serverade fika, med varm oboy och en varm härlig sprakande brasa.

Nu har vi dragit upp båten och bryggan så idag är det bara för mamma och pappa att stänga av vattnet och göra det absolut sista så är den vinterstängd för i år. Lite tragiskt men det är inte lika härligt att vara ute längre och absolut inte på havet...

Inga kommentarer: