30 september 2009

Ja nu är det då klart med husaffärer hit och husaffärer dit.. :) Nu har vi skrivit på vårt köpekontrakt och igår eftermiddag skrev vi så även på ett säljekontrakt tillsammans med våra köpare. De var jättetrevliga, ett ungt par med en liten 9 månaders tjej som snart kommer flytta in i "vårt" hem. Det känns vemodigt och väldigt konstigt men life goes on som man säger :) Det som känns gött är ju att vi har valt detta, budgivningen gick över förväntan och att vi kommer flytta till ett större och ny byggt hus så jag säger det igen -life goes on!

Igår hann vi även med en tur på stan. Jag och Ola har inte varit på stan tillsammans sen i våras förutom en snabbis i somras, så gissa om det var mysigt att gå hand i hand på stan, romantiskt :) I andra affären hittade vi en höstjacka till Ola -han blev jättefin i den -perfekt på honom! Och sen hittade vi 3 par mysstrumpor till mig på indiska, så vi vart nöjda båda två. Hi hi vi köpte även varsinna reflexer :) På landet finns det ingen gatubelysning så hädanefter kommer det ligga reflexer i våra fickor, vuxenvarning i know ;)

Ser fram emot lördag för då har vi inget planerat och kommer strosa på stan igen!!! det ska bli såå mysigt att bara ta dagen som den kommer och äta gott på stan.

Nej dags att återvända till jobbet och alla barnen!

Inga kommentarer: