8 september 2009

Inget nytt ifrån mäklaren om huset. De ska tydligen ha ett möte i eftermiddag så efter kl 16 kanske (förhoppningsvis) har jag något nytt att förtälja om det blir flytt eller inte i höst/vinter. Usch det är väldigt jobbigt att inte veta nånting, att inte kunna planera... Kommer det bli en stressig höst med mycket att tänka på, ordna upp eller kommer det bli en "vanlig" höst??!!

Kan riktigt se våra myskvällar framför brasan i vinter när det blåser och är mörkt ute. Kura upp i en skön fåtölj med antingen en bok som sällskap eller med Ola. Men som sagt vi har inte köpt det ännu, vet bara att vi leder budgivningen som har stått stilla sen vårt bud i fredags morse... Måste gång på gång påminna mig om det att vi inte har köpt något hus än och ska alltså inte heller flytta...

Pratade med min kära mor nu som inte blir bättre.. Idag var hon och tog prover som tyvärr inte var bra. Så nu är hon och pappa på väg till sjukhuset till infektionsavdelningen där de ska lungröntga henne. Hon har varit sjuk precis en vecka idag och det är ingen som vet varför. Inte nog med att hon är sjuk, de vet inte varför heller... Skulle så gärna vilja att de båda kom iväg på sin efterlängtade USA resa. Men först måste hon ju bli bra och återfå alla sina krafter innan de kan åka.

Så därför. Krama om dina nära och kära idag och njut av dagen!

Inga kommentarer: