23 september 2009
















Ja imöra e det då alltså dags för husvisning av vårt hus. Det känns väldigt konstigt att helt främmande människor kommer strosa runt i vårt hem och verkligen syna allt i alla skrymslen och vrår utan att vi är hemma. Det är ju vårt hus och vårt hem -har blandade känslor inför denna flytt, men bara vi e på väg så kommer det nog kännas bra.

Måste ha en break och valde att surfa runt lite. Idag är det storstädning som gäller av hela huset. Och nu kan vi ju inte ha några banankartonger kvar som vi flyttar runt som vi hade på fototagningen förra veckan. Övervåningen är iaf helt klar och nu är det badrum nr 2 samt köket kvar så jag börjar se slutet på det hela iaf -skönt!

Skulle ge väldigt möe för att kunna vara en liten fluga som surrar runt imorgon och höra vad alla säger om vårt hem. Vad de klankar ner på och om de utropar något -"oj vad fint det är". Men det får väl räcka med att jag och Ola iaf gillar vårt hem och allt som vi har gjort här hemma. På så vis är det väldigt skönt att vi inte behöver eller vill göra om något i vårt nya hem utan kan bara flytta in!!

Där har mina 15min gått och det är dags att dona klart här hemma. :)

Inga kommentarer: