21 november 2011

Oj oj vilket städryck vi fick i lördags och vad bra det blev i tvättstugan och i skrubben! Nu är det ordning och reda (igen). Skönt när man får såna där ryck och bara röjer ut allt och organiserar om från grunden. Istället för att bara gå och småplocka lite här och där.

Sen firade vi att Emilia stod "lull" i fredags!! Hon stod vid sin gåvagn och så satte vi en vispskål på huvudet på henne. Hon tog ena handen för att få bort den men lyckades inte så då lyfte hon bägge händerna och lyfte av skålen. Det tog en stund innan vi båda fattade att hon inte höll i sig i något... -stort!!!
Sen gjorde vi om samma procedur så Ola kunde filma händelsen!*stolta föräldrar*

Sen förra helgen har det hänt 3 stora saker kring Emilia.
- Hon sover numera i eget rum
- Jag har slutat amma helt
- Hon står lull

Det roliga när hon går med sin gåvagn är att det inte är så noga längre hur hon håller i den. Alltför ofta har hon en leksak i ena handen och stör sig lite nonchigt med den andra handen på gåvagnen bara för att. Hon har blivit väldigt stadig och balansen finns där.

Mysstund i soffan

Igår hälsade vi på Emilias kompis från föräldragruppen. Väldigt mysigt att Ola oxå var med annars är det jag och Emilia som åker hem och leker med hennes kompisar, Ola missar den biten eftersom han jobbar. Jättetrevligt och god mat blev vi bjudna på -recept tack! :)

Inga kommentarer: