14 november 2011

Namnsdag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Emilias namnsdag, hurra hurra hurra!!

Jag och syrran är vana att bli uppmärksammade och även få ett litet paket på våra namnsdagar när vi var små. Och det är något jag tycker är fint och tänker föra vidare när Emilia har namnsdag. Allt som går att fira och göra dagen lite mer speciell ska man ta tillvara på och uppmärksamma.

Idag är vår Emilia tyvärr inte sig själv då hon är väldigt förkyld. Natten har varit tuff (hemsk rent ut sagt) Jag klagar över endast 4 timmar sömn men den som har det tuffast är ju vår lilla tjej som har svårt att andas och därmed sover riktigt dåligt och vaknar stup i kvarten och är ledsen. Jag låg bredvid henne fram till 04 imorse i hennes rum sen orkade jag inte mer så då väckte jag Ola så fick han ta över. Jag som har så oerhört svårt att sova när jag hör några ljud satte på mig våra Peltor hörselkåpor och somnade gott i tystnaden. thi hi måste ha varit en oerhört komisk syn där jag ligger och sover med hörselkåporna på men det bjuder jag på, jag sov skönt!! :)

Glad Emilia som ska öppna sitt namnsdagspaket.
Men sekunderna senare bryter hon ihop i gråt..

Klippte av kartongen så hon kunde ha den som en liten
ask att stoppa ner saker i.

Till frukosten fick Emilia öppna ett paket från sin farmor och farfar. Hon nöjde sig med snörena så då fortsatte jag istället. I paketet låg en underbar mjuk jeansklänning med rött blommönster som kommer fram i ärmslutet. Samma blommönster var det på strumpbyxorna som oxå låg i paketet. Oerhört läckert när de små detaljerna matchar med varandra! Tack för jättefina kläder från polarn & pyret!!

Ljuvligt set som blir fint nu i vinter!

Inga kommentarer: