29 januari 2010

Tårta 2 dar i rad, tur att sommaren änsålänge är långt borta... :) Idag bjöd barn o ungdomsförvaltningen på tårta då de tyckte kommunens alla(??) kvalitetsredovisningar visade bra resultat. Så 120st prinsesstårtor var beställda på sixbackens bageri, de måste ha slitit häcken av sig igår natt :)
Och igår kom mamma och pappa förbi och överraskade oss med en himlans god semeltårta!! mmm smaskigt värre. Älskar semlor, mandelmassan är så farligt gott!
När Ola och mamma pratade datorer och windows 7 så passade jag och pappa på att kriga i Fia med Knuff! hi hi vi har alltid krigat mot varandra och det brukar sluta oavgjort eller seger till mig, eller hur pappa?!!! :)
Men igår utklassade vi en varsin gång och 3e och avgörande spelet så vann pappa precis på mållinjen. -typiskt!! *Roligt med spel*

Fredag, äntligen och inga planer för kvällen. Tänkte göra fruktsallad för att bryta allt det söta vi har stoppat i oss och sen inte göra något vettigt alls. Jo vi måste städa för imorgon får vi fint besök från Vålberg! :) *skojsigt*

See Ya!

Inga kommentarer: