15 augusti 2010

Barnvakter

Idag är vi barnvakter åt underbara Melker, 7 månader. Det var längesen jag och Ola skrattade så mycket på en och samma dag men det går bara inte att låta bli när Melker bjuder på sina härligt goa leenden och skratt. För tillfället sover han gott i sin vagn inne i vårt vardagsrum då Ola klipper gräset ute.


Det som var tuffast var att klockan 8.00 var det bestämt att Melker skulle komma till oss. Inga problem om det inte hade varit för en lite senare kväll igår än vanligt. Så vid 9 tiden sa Ola att han tänkte sova en kvart (2h blev det) och när Melker somnade vid halv 10 så slumrade även jag i soffan -så det gick ingen nöd på oss.

Igår tog vi en cykeltur in till Forshaga centrum för att posta lite Tradera paket. Vi tog turen förbi familjen Blomgren men de visade sig inte vara hemma :(. Så vi trampade vidare hem till familjen Skoglund och hamnade på deras altan. När det började skymma ute började vi prata lite smått om hemfärd då ingen av oss hade med oss något lyse men vi vart kvar och ganska fort var det midnatt och kolsvart ute. Underbara Jennica lånade mig kläder (hade bara klänning) och så fick vi ta deras bil hem -räddningen för oss!

Inga kommentarer: