27 augusti 2010

Auktion

Igår åkte jag och mamma på auktion i Forshaga!! Jag trodde att denna sommar skulle jag ränna på många auktioner men än så länge har det bara blivit 2st :(
Ja vad ska jag säga om den igår... Det kändes mer som en loppisauktion med mycket skräp och smådravel som jag annars bara hade slängt i soporna. Men han fick sålt nästan allt det var endast någon låda som ingen ville bjuda ens 20 kr för.. Själv hade jag spanat in en tomte ljusstake som jag sååå gärna ville ha. Den la han på en bricka tillsammans med 8st övriga tomtar och jag lyckades vinna budgivningen!! Men på köpet fick jag alltså ett helt tomtegäng, vilket jag inte hade förväntat mig.. :( Men jag ska ta med dom till jobbet -så blir jag av med dom och endast behålla min ljusstake!
Till mamma ropade jag in lite gamla vykort bl.a. i miniformat av Jenny Nyström. Så nu vet jag vad jag kommer att få göra framöver, nämligen lägga ut dom på tradera och sälja dom vidare :)

Sen var det 2 budgivningar som jag ångrade att jag la av för tidigt. Bl.a. 2 jättesöta rosa plädar samt lite julgardiner men jag hade inte sett/kännt på dom innan så då var jag inte hundra säker på om de verkligen var så fina som de såg ut att vara på håll. Det blir fler besök av oss iaf men då ska vi vara varmt påklädda och ha med något att sitta på. För en plaststol i denna sensommar "värme" var inte så möe för rumpen...

Idag är det fredag och det känns lovely! Det har varit en rörig vecka med dubbla inskolningar, mat som kommer på villovägar, ny arbetskollega, inga rutiner finns, avtackning av blivande pensionär, möten ja det känns som det alltid har varit något som har rubbat vår verksamhet, så jag ser fram emot en ny vecka! :)

*Kram*

Inga kommentarer: