15 mars 2009

Vilket underbart väder det har varit idag!! Jag och Ola var ute och gick runt 12 tiden och då var det lite småkyligt och grått ute. Sen lite senare när vi båda tittade upp från våra datorskärmar så var det klarblå himmel ute och strålande sol... öhhh här gick det fort. Såklart fick jag dåligt samvete av att sitta vid datorn när det är fint väder ute så det var bara att closa ner datorn och gå ut. För första gången i år tog jag fram en solstol och satte mig på baksidan, gud vad härligt, solen värmde verkligen!! Detta är det bästa med årstider, alla har sin charm och när en ny är på ingång så välkomnar man allt vad den för med sig och nu är det dags för våren att komma!!
Dröjde inte länge så kom även Ola ut. Det har ju kommit jättemöe snö och våra stackars katter tycker inte det är så väldans kul att sjunka ner till magen för varje steg de tar. Så Ola skämde verkligen bort dom idag när han började skotta gångar som de kan gå i på baksidan. Våra grannar måste undra vad vi håller på med som t o m skottar gångar till våra katter thi hii. Men det blev uppskattat för de började med att utforska gångarna och slutade med att jaga varandra i dom... Kul när de för en gångs skull leker med varandra!

Vad glad man blir av lite sol och blå himmel och droppande tak!! *Underbart*

Har ni inte sett patrik 1.5 så se den!! Vilken störtskön film. Den bjöd på många skratt och ett leende under hela filmen. Gustaf Skarsgård spelar sin roll som homosexuell väldigt bra. Säger bara en sak -se den!!

Inga kommentarer: