26 juli 2010

I år blev det 29 ljus på tårtan, nästa år då smäller det med 60 ljus då jag och Ola fyller 60 år tillsammans!!


I lördags hade vi ett litet kalas för Ola med släkten och vi bjöd på tårta samt grillning senare på kvällen. Ola hade önskat sig pengar för att köpa sig en geringssåg och nu äntligen kommer vi snart vara ägare till en! Det är många gånger som han har avstyrt ett byggprojekt p.g.a. vi har ingen geringssåg men nu så.... Sen fick han ett äppelträd av mina föräldrar så till hösten ska det planteras!

Igår var vi barnvakter till underbara Melker, 6 månader. Vi fick ställa klockan för strax efter 8 knackade det på dörren och Melker gjorde sin entré med ett leende. Vi satte oss i soffan och mös framför några avsnitt med shawn the sheep och åt frukost. Sen rullade vår dag på 3 punkter. - Lek, - Mat, - Sova, -Lek, - Mat, - Sova ända till kvällen då han blev hämtad igen. Ett lättare barn att vara barnvakt åt finns inte och så mycket vi skrattade igår har vi inte gjort på länge.

Tände även en brasa och myste på filten framför. Tycker det är riktigt mysigt med regniga dagar då man kan få skrota inne eller bara läsa en bok utan dåligt samvete. Men jag börjar längta efter att få bada igen och då behövs det lite sol!!

Inga kommentarer: