15 juni 2009

Idag har varit en seg dag på jobbet som tur var så hade vi det väldigt lugnt med lite barn... I eftermiddag har jag tvättat min bil så nu är den fin under några T&R resor till Vålberg iaf.
Förra veckan köpte vi biljetter till Madonnas spelning på Ullevi och det visade sig att alla Scandic hotell var fullbokade den helgen i Göteborg, borde vi ju ha listat ut. Men så hittade vi ett hotell i Halmstad så nu ska vi bo där fre-söndag och sen åker vi upp till Göteborg på söndag för att se konserten. Känns ännu roligare för jag har aldrig varit i Halmstad samt att det ligger nära kusten - bikini ska packas ner!!!! Malin vad kan man göra i Halmstad, vill ha lite turistinfo av dig imöra kväll :)

Nu ska vi landa i soffan och se några prison break avsnitt. Vi har haft ett uppehåll på 2 år men nu så orkar vi fortsätta följa flykten som aldrig tar slut för Scofield. Till slut tröttnar man, vilket jag gjorde för 2 år sen då han aldrig lyckas och alltid är på flykt. Men nu är vi fast igen, såg 8 avsnitt i helgen och ikväll blir det nog 2st innan det e dags att kojsa. Imöra ska vi spela minigolf med Malin, Emil och Xander -ska bli kul!!!

Inga kommentarer: