23 augusti 2011

kvällsbesök

Igår kväll skulle Ola iväg och hjälpa ett par grannar med deras dator så jag och Emilia slog följe med honom då hon behövde sova. Men hon hade andra tankar märkte vi ganska snabbt! (känner du igen det Farmor??!) Hon knödde sig runt till magläge och sen kikade hon på Ola som cyklade bredvid. Det såg för roligt ut, tyvärr var inte kameran med. Och nej hon somnade inte utan vi blev inbjudna på kvällsfika istället.

En pigg & glad tjej i vagnen, maj månad


Gudrun hade lite leksaker efter sina barnbarn bl.a. en sån där pop up leksak med olika ljud. Den tyckte Emilia var jätterolig. Men det bästa av allt var när deras katt kom in. Då började Emilia prata med den och benen fick ovanligt mycket energi.

När vi skulle gå hem hade dimman kommit och lagt sig som ett lager över ängarna. Luften var annorlunda och det märktes att hösten börjar göra entré. Att cykla samtidigt som man har koll på en barnvagn och ska föra den framåt är som att cykla full kom jag fram till igår -inte var det lätt! Och nej Emilia låg då inte i barnvagnen utan Ola gick bredvid och bar henne i famnen.

Inga kommentarer: