29 augusti 2011

Gomorron måndag och en ny vecka är här! Idag vaknade jag före Emilia så jag låg kvar och läste i min bok. Perfekt då det alltför sällan finns tid till det.

Vi har haft en social och bra helg tillsammans med kompisar. I lördags åkte jag och Emilia på gatuloppis i Forshaga och fyndade riktigt många och fina saker till henne. Hittade bl.a. färgglada byggklossar, prinsesslådor på hjul, fisher price leksaker, stapelbara burkar, till en billig peng. Vi kan sitta länge på golvet och leka med hennes leksaker, favoriten är när vi rullar boll till henne eller när hon sitter i sin stol och "råkar" tappa leksaker på golvet -dock inte lika roligt för den som sitter bredvid.

Det är en underbar tid vi har tillsammans med Emilia. Hon är glad från morron till kväll, sitter bra, börjar ta sig framåt när hon ligger på mage, älskar att busa med oss, charmig även mot andra. Varje dag är en ny dag med nya äventyr och det känns så himlans roligt att få följa hennes utveckling, vår lilla skrutt!

Alla leksaker ligger på golvet och det sitter en förvånad Emilia i stolen och blickar ner på dom... :) neee dags för gröt!

Inga kommentarer: