23 augusti 2011

Familjen är samlad igen

Idag satte vi Emilia i bärselen och så gick vi till grannen med en bunke för att plocka päron. Hon har 2 gigantiska päronträd som är fulla med frukt. Vi fick ta hjälp av krattan då såklart de finaste päronen var utom räckhåll för våra armar. När vi stod och pratade med grannen hörde vi hur det tyst jamade nånstans. Grannens katt stod vi och kelade med så han var det inte som jamade. Då gick mina tankar genast till Samurai som jag inte har sett sen natt till söndag.


Vi gick in i stallet för grannen ville visa ett fågelbo som hon hade uppe på höskullen. Hon hade stängt upp dit för hennes katt hade tydligen varit där uppe och tagit en fågelunge :( Då jamade det igen... Ola ropade på Samurai och därpå stack det ner ett bekant kattansikte från ja just det, höskullen.

Frågan är hur länge han har varit instängd där??!! Så ikväll har vi skämt bort våra båda missar med smaskig blötmat. Tänk om vi inte hade gått dit för att plocka päron. Tänk om vi inte hade stått och pratat med grannen. Tänk om.... man kan tänka väldigt mycket men istället får vi vara glada att familjen åter är samlad igen!


Inga kommentarer: