27 juni 2011

vanligt och ovanligt

Detta är en väldigt ovanlig bild på vår Emilis. Tutten har hon endast och då bara ibland när hon sover för natten men nu de senaste dagarna har hon fått ha den när hon har blivit lite kinkig och vi inte kan avleda det. Vi provade att ge henne tutten blev väldigt förvånade när hon nöjt tog den och började smaska. När hon var riktigt liten (låter som hon är jättestor nu...) så totalvägrade hon att ha tutte, den åkte bara ut och vi fick en ännu argare Emilia så därför har vi inte brytt oss om att ge henne tutten förutom ibland på nätterna.
Bilden är tagen när vi är hos grannarna ute på landet på midsommarafton.


Detta är däremot en väldigt vanlig syn här hemma! Hon älskar att ligga och smaska på sina tår. Hennes strumpor är ofta blöta när vi tar upp henne ur vagnen där hon har sovit middag. Då har hon legat vaken en stund och smaskat på strumporna.


Här har ni dagens Emilia. Hon väljer att ligga mer och mer på mage nu och det är inte alls lika ansträngande som det var för bara en vecka sedan. Och självklart ska alla leksaker vara i munnen där de utforskas grundligt! På bilden har hon den nyaste "leksaken" som hon fick under midsommar av farmor och farfar! Det är en sked med ett fodral, jättebra att ha när hon börjar äta mat och man är på språng -inge kladd i väskan. Men tills dess så använder vi den som en skallra!

Inga kommentarer: