3 augusti 2009

Idag har vi ätit kina mat *mums* jag har verkligen fallit för det, tycker det är så vansinnigt gott!! Måste lära mig laga det så vi kan göra det här hemma oxå. Idag fick vi dock slänga i oss maten :( Så går det när vi är ute i sista minuten och mycket ska fixas inom en timme då affärerna stänger och vi måste äta något oxå... Men vi hann bocka av allt på vår lista.

Idag fick vi ha väckarklockan på ringning igen, inge bra detta... Men vi kom upp och kunde börja med golvläggning/målningen redan kl. 09.00 så det kändes skönt att ha fm oxå på sig. Sen kom gulliga svärmor vid lunch och hade med sig smörgåsar som vi kunde fika på. Kändes lagomt med en break då men sen är det alltid lika svårt att komma igång...

Nuläges status:
- Golvet i köket är klart!
- De 2 dörrkarmarna i hallen är målade!
- Golvlist inhandlad!

Imorgon ska jag åka runt i en massa tråkiga affärer och komplettera med lite småsaker. Ola ska under tiden spika upp listerna. Det kommer göra stor skillnad när de kommer upp *spännande* *spännande* samt kyl&frys återgår till sina normala platser. Sen har vi vårt tunga köksbord som jag inte orkar flytta, så där måste vi fråga grannen om hjälp.

Ha en mysig måndags kväll.

Inga kommentarer: