26 maj 2009

Vad mycket det gör när man är ledig några extra dagar runt en helg, känns nästan som jag har kommit tillbaka efter semestern! Härligt, härligt, riktigt härligt när man får känna sig utvilad :)
Vi har haft en toppenhelg på västkusten. Stugan ligger precis vid havet och med endast en nära granne som sällan är i sin stuga. Vi hjälpte till att få i bryggan samt hann med en shoppingtur till Nordby som ligger nära norska gränsen. Det köpstället är verkligen bara byggt för norrmännen och vilket tryck det är. Blir invigt nu under veckan och det ser fortfarande ut som en byggarbetsplats då allt inte är klart ännu, men öppet har de haft länge och det är folk överallt... Men vad händer när det är mer lönsamt för norrmännen att handla i sitt eget land?? strömstadsborna kommer ju inte att åka utanför strömstad bara för att handla..
Vi fyndade iaf på en outlet som säljer Höganäs, Iittala, rörstrand, boda nova. Vi hittade höganäs muggar i vår nya färg så nu ska vi sälja våra gamla höganäs muggar och så har vi äntligen allt komplett till en mycket billig peng!!

Ikväll ska vi ha familjekväll här på jobbet. Vi har tränat ihop tillsammans med grannavdelningen under hela hösten och våren och nu äntligen ska alla barnen få sjunga inför sina föräldrar. Vi hoppas på fortsatt uppehåll och gärna en solglimt!

Snart är det juni... usch vad fort det går...

CARPE DIEM

Inga kommentarer: