10 maj 2009

Efter regn kommer det solsken

Vilken tur vi hade med vädret igår på vår städdag. Det har varit grått och regnat både torsdag och fredag så det kändes inte så lovande. Men igår sken solen och vi fick jättemycket gjort här på området. Vi satte upp nya gröna fina brevlådor, tog bort 2 stora rabatter och la täckduk samt barkmull över, satte upp nya armaturer på garagen. Sådana här städdagar skapar en vi anda och jag tror det är jätteviktigt att det finns en sådan anda i en bostadsrättförening. Alla är mer rädda om våra saker samt så sänker vi kostnaderna genom att göra detta själva.

Klockan 16 var det dags för en tipspromenad, men ack vilka svåra frågor -är nöjd om jag och Ola får 3 av 10 rätt... När vi kom tillbaka från rundan så luktade det grillat -mums!! Då var det dags att äta och vad mycket mat de hade gjort iordning. Ja hela dagen var lyckad igår!!

Sen stannade vi kvar i kvartershuset och kom inte i säng förrän runt 1-tiden inatt. Så idag är jag lite bakis men inte värre än att vi redan har hunnit storstädat hela huset -skönt!

Inga kommentarer: