19 juli 2009

5 dagar blev helt plötsligt plättlätt 7 dagar i Strömstad -härligt det är med semester!! Vi åkte åt rätt håll och har haft strålande väder vilket har resulterat i glasögon solbränna :) thi hi så nu om solen "råkar" titta fram något så blir det Linda utan solglasögon ett tag framöver...

Vi har hunnit med en tur till Smögen och vandrat på de överreklamerade bryggorna, strosat på klipporna där och tittat på en båttävling.
Dörjat makrill som jag säger och alla bara tittar frågande på mig. Fiskar med 8 krok samtidigt som vi åker sakta med båten. Rökt och ätit nyfångad makrill -inte helt fel :)
Blivit dyngfull, så min semester började på en tisdag då min måndag bara försvann...
Anders & Carro kom förbi över en natt, spelade minigolf.
Haft picknick på en kaj i Strömstad...

You name it - S E M E S T E R M Y S

Idag åkte vi hem och mötte regnet i Ed. Hem för att packa ur smutskläderna och fylla på väskan med nya kläder och fort ut till Olas sommarstuga. Och här sitter jag med en laptop i knät, första gången under min semester.
BTW en mycket tråkig bilsak hände när vi kom till stugan idag. Jag stängde bildörren som vanligt (hur man nu stänger en bildörr ovanligt...;) ) och det lät till i dörren och sen åkte vindrutan ner och ville inte åka upp igen. Så nu står den hos grannen i deras carport med en plastsäck för vindrutan. Why måste allt bara hända min bil för??!!! samt att Ola har punktering på sin bil, visst är det bra med nya bilar....

Nu är det dags att bädda i vår nästa säng att sova i, denna vecka blir det utan vovve som sällskap.

KRAMIZ

Inga kommentarer: