29 april 2012

Sol sol underbara sol

Efter en jobbig och tråkig gårdag så behövde både jag och Emilia få lite miljöombyte.Vi har varit hemma för länge pga sjukdomar och ingeting var roligt igår. Så idag hängde vi på låset till barnens hus och införskaffade oss en cykelsits, cykelhjälm och äntligen ett par vårskor till Emilisen. Så nu springer hon på lätta fötter :)
Ser fram emot ytterligare en solig, härlig dag då vi kan ta en cykelutflykt med Emilia där bak och med en liten matsäck nerpackad. 
Det ska bli spännande att se hur Emilia kommer reagera när vi sätter henne i cykelstolen och börjar trampa med henne.. Att prova cykelhjälm var iaf inget roligt men jag köpte en röd med svarta prickar på, vår lilla nyckelpiga :) 

Sen åkte vi vidare hem till mina föräldrar, Emilias mormor och morfar. Iris blev tokglad över att se oss och vi njöt av att kunna vara ute och busa med henne. Detta behöver vi, en massa sol och värme det har varit för mycket regn och gråväder nu... Oj oj lite trötta efter en underbar dag kom vi hem och såg att Ola hade ställt ut våra nya utemöbler på altanen. Blev genast mycket mysigare, nu vill jag få tag på ett par stora svarta krukor oxå så det kan flytta dit lite växter!!


Emilia igår när vi tog en promenad bort till ridskolan och matade hästarna. 

Inga kommentarer: