13 september 2011

Västkusten

Nu är vi åter hemma efter 5 dagar på västkusten, strömstad närmare bestämt. Det har varit jätteskönt att åka iväg på en minisemester och andas in lite saltluft! Allt har gått så bra och Emilia har varit en riktig solstråle och kvittrat hela tiden. Mormor och morfar undrade om hon aldrig var ledsen och protesterade. Vänta ni bara den perioden kommer nog så småningom men för tillfället njuter vi av en charmig Emilia!!

Här sitter vi och spelar Fia med knuff. Ett absolut måste när man är i sommarstugan och vem som vann, det tar vi en annan gång..... :)

Har varit ute på havet oxå och fiskat makrill. Dock fick jag nöja mig med att känna några ynka hugg och överlät att få upp firrarna åt Ola och pappa. En bidragande orsak var sälen som senare tillkännagav sig genom att sticka upp sitt vackra huvud ca 10m från båten. Tog upp några tinor oxå som bar fin fångst i form av krabbor och andra skaldjur.

Vi hann med ett besök i Nordby shoppingcenter. Men vilken ljudnivå det var där inne. Vi skulle luncha allihopa men det var jättejobbigt sorl så det slutade med mätta magar och tunga huvuden, tyvärr. Emilia fick provsitta en Brio sittvagn och vips så blev hon genast väldigt liten. Det blev ingen sådan utan när vi kom hem igår så köpte vi en Emmaljunga Scooter istället. Den kan hon ha när vi ska ut och gå och Emilia inte ska sova. Vi ska komplettera med en footsack till den oxå så är hon skyddad mot regn och blåst.

Fin va?!

Inga kommentarer: