8 december 2012

Terrassen julbord

Idag har det varit en kort men intensiv dag eftersom vi vaknade halv 11!! Var riktigt skönt att kunna sova tills vi vaknade efter en blöt julbordsfest igår med Olas jobb. Vi var bjudna till Terrassen för att avnjuta deras läckerheter, mmm kanongod sill och lax samt ris a la malta för sen åt jag inte så mycket mer.. :) Vi hade det riktigt lyxigt. Olas pappa ställde upp som chaufför både till julbordet och sen när vi ville åka hem samt att Emilia fick sova hos dom!! Ja det var en kanonkväll tillsammans med min älskade sambo!!

Idag hann vi ta en tur till Barnens hus innan vi hämtade upp Emilia. Vi införskaffade en lekhjälm (hockeyhjälm) som hon ska ha på förskolan samt när vi använder snowracern. Sen köpte vi även en julklapp till Emilia samt en två års present till Emilias kompis som snart fyller år! För till veckan vankas det 2 års kalas -myspys!

Sen styrde vi bilen till Stodene och en nyvaken, glad Emilia som skulle pussa alla, farfar, mig och sin pappa och sen från början igen :) Efter lite mellis så satte vi henne i pulkan och gick mot kullen. Men det var lite läskigt att åka nerför så vi nöjde oss med att strosa runt och kika på lite hus i Stodene med en pratglad Emilia i pulkan. Jag trodde inte hon kom ihåg sina pulkaturer från förra vintern men så fort hon fick syn på sin pulka så vart hon jätteglad.. Nu får vi se om pulkan kan få stå på farstun, risken är att det blir tårar och tandagnissel när vi ska åka till förskolan och hon får syn på den...

En trött Linda sitter i soffan och väntar på Ola som lägger Emilisen för det vankas bakisfilm här hemma!

Inga kommentarer: