16 december 2012

3e advent

Ja nu kör vi sista rycket innan jul och julledigheten!!

Det har varit en bra vecka eller rättare sagt en kanonvecka här hemma på Ängen. Kan inte berätta så mycket än men jag lovar om någon vecka så är det ingen hemlis längre :)
Vi har bakat pepparkakor med Emilia hos hennes farföräldrar. I år blev det inte så många traditionella motiv utan älgar, sniglar, änglar bl.a.



Idag har jag och Ola varit barnlediga då Emilisen har hjälpt till och pyntat granen i Stodene. Jag och Ola passade på att bocka av hela våran to do lista på stan, bergvik, våxnäs. Och vi mötte inte på patrull någonstans utan lyckades fixa allting -när händer det lixom?? Vi hann även med en onyttig smarrig fika samt kinamat. mmmm skulle kunna äta kinamat 5 dar i veckan, så gott!!

Igår var Emilias kompis Simon med familj här på middag. I början såg vi en helt ny Emilia då hon vaktade alla sina leksaker som en hök men det släppte och de lekte riktigt bra tillsammans efter en stund. Vår planlösning på nedervåningen inbjuder till runt, runt lek med bobby caren, gå vagnen, dockvagnen vilket Simon och Emilia upptäckte. Och då klockan var mycket så var det ett under att ingen ramlade och blev ledsen.



1 kommentar:

Anonym sa...

kan det vara ett litet syskon på G till Emilia som är heligheten tro?