22 april 2014

Utflykter

Igår var vi till Lowry Zoo, en djurpark som ligger i Tampa. Det var en perfekt dag att strosa då det var mulet. Jag tror inte vi hade orkat gå där inne en hel dag under en gassande sol. De hade olika världar inne i djurparken. Jag tyckte apornas värld var roligast och då framförallt orangutangerna. Emilia uppskattade girafferna och aporna mest och Ola surikaterna. Jag har aldrig sett en noshörning på nära håll och blev fascinerad över hur stora de verkligen är!! Och inte prata om girafferna, vilka ståtliga djur. Nu blev jag än mer lockad att åka till afrika och få åka på riktig savannutflykt och få uppleva djuren i sin rätta miljö..!! Waow vilken upplevelse för livet.

Alla kort från djurparken ligger kvar i kameran så därför bifogar jag kort från vår utflykt vi gjorde i lördags.

Sawgrass lake park


Vi gick på spångar som ledde oss igenom parken. Vi såg 4 olika ormar på nära håll iiieeehhhh och under oss såg vi krokodiler, sköldpaddor. Riktig mysig dag där vi kom väldigt nära naturen och lite läskigt då vi inte visste var och när djuren skulle dyka upp.


Vårt fina resesällskap!


Vår busfia!! Sånt här "skägg" hänger det ner från en sort träd som vi kallar för skäggträden.


På kvällen stack jag, Ola, syrran o hennes man ut o bowlade. Då fick Emilia premiäräta popcorn med farmor o farfar. Det var mycket gott! :)



Inga kommentarer: